GARO yrityksenä

GARO Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka myy ja markkinoi GAROn suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoimamme on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan.

GARO-KONSERNI

GARO kehittää ja valmistaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa, Iso-Britanniassa ja Puolassa. Konserni on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Ruotsi ja muut markkina-alueet.

GAROlla on laaja tuotevalikoima ja se on markkinajohtaja useilla tuotealueilla. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 1 296 MSEK ja sen palveluksessa oli n. 500 työntekijää. GARO on ollut 16.3.2016 alkaen listattuna Nasdaq Tukholmassa.

 

Yli 75-vuotisen historiansa aikana GARO on rakentanut vahvat asiakassuhteet ja hyvin kehittyneen toimittajaverkoston, joka yhdessä omien tuotanto- ja myyntiyksiköiden kanssa muodostaa alustan innovatiivisten kokonaisratkaisujen toimittamiselle.

 

 

GAROn ydinosaamista on kehittää kokonaisia ​​ja innovatiivisia kokonaisratkaisuja, jotka yksinkertaistavat sähköasennuksia, lyhentävät sähköasentajien asennusaikaa ja puolestaan ​​alentavat loppuasiakkaan kokonaisasennuskustannuksia. Täydellinen kokonaisratkaisu koostuu vakioalustasta, joka yhdessä sähkökomponenttien kanssa muodostaa räätälöidyn kokonaisratkaisun asiakkaan erityistarpeisiin. Komponentit voivat sisältää vakio-ohjauspaneeleja, yhdistelmä- ja mediaohjauspaneeleja, pääkytkimiä, katkaisijoita, maasulkukytkimiä, kontaktoreita ja energiamittareita.

Yhtiö on tuotealueillaan johtava toimija Ruotsissa ja Norjassa ja vahva haastaja muilla markkinoilla, joilla yhtiö toimii. GAROn pääkonttori on Gnosjössä, ja toimintaa kaikilla markkinoilla harjoittavat kokonaan omistamat tytäryhtiöt, jotka vastaavat paikallisesta myynnistä ja markkinoinnista. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta, Gnosjössä Ruotsissa ja Szczecinissä Puolassa, jotka toimittavat tuotteita kaikille GAROn markkinoille. Yrityksellä on tehokas tuotanto- ja kokoonpanoprosessi, joka yhdessä toimivan logistiikkarakenteen kanssa mahdollistaa lyhyet toimitusajat.

 

GARO Ab:n sivustolle >