GARO yrityksenä

GARO Finland Oy on ruotsalaiseen GARO-konserniin kuuluva yritys, joka myy ja markkinoi GAROn suunnittelemia ja valmistamia sähköalan tuotteita ja tarvikkeita. Laaja tuotevalikoimamme on myynnissä sähkötukkuliikkeissä ympäri maan.

GARO-KONSERNI

GARO kehittää ja valmistaa innovatiivisia tuotteita ja järjestelmiä sähköasennusteollisuudelle omalla tuotemerkillään. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa, Iso-Britanniassa, Puolassa ja Saksassa sekä Espanjassa. Konserni on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen, Ruotsi ja muu markkina-alue: GARO Sweden ja GARO International.

GAROlla on laaja tuotevalikoima ja se on markkinajohtaja useilla tuotealueilla. Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli 125 M€ ja sen palveluksessa oli n. 480 työntekijää. GARO on ollut 16.3.2016 alkaen listattuna Nasdaq Tukholmassa.

 

Yli 80-vuotisen historiansa aikana GARO on rakentanut vahvat asiakassuhteet ja hyvin kehittyneen toimittajaverkoston, joka yhdessä omien tuotanto- ja myyntiyksiköiden kanssa muodostaa alustan innovatiivisten kokonaisratkaisujen toimittamiselle.

 

 

GAROn ydinosaamista on kehittää kokonaisia ​​ja innovatiivisia kokonaisratkaisuja, jotka yksinkertaistavat sähköasennuksia, lyhentävät sähköasentajien asennusaikaa ja puolestaan ​​alentavat loppuasiakkaan kokonaisasennuskustannuksia. Täydellinen kokonaisratkaisu koostuu vakioalustasta, joka yhdessä sähkökomponenttien kanssa muodostaa räätälöidyn kokonaisratkaisun asiakkaan erityistarpeisiin. Komponentit voivat sisältää vakio-ohjauspaneeleja, yhdistelmä- ja mediaohjauspaneeleja, pääkytkimiä, katkaisijoita, maasulkukytkimiä, kontaktoreita ja energiamittareita.

Yhtiö on tuotealueillaan johtava toimija Ruotsissa ja Norjassa ja vahva haastaja muilla markkinoilla, joilla yhtiö toimii. GAROn pääkonttori on Gnosjössä, ja toimintaa kaikilla markkinoilla harjoittavat GAROn kokonaan omistamat tytäryhtiöt, jotka vastaavat paikallisesta myynnistä ja markkinoinnista. GAROlla on kolme tuotantolaitosta: yksi Gnosjössä ja toinen Hillerstorpissa Ruotsissa, kolmas Szczecinissä Puolassa. Nämä toimittavat tuotteita kaikille GAROn markkinoille. Yhtiöllä on tehokas tuotanto- ja kokoonpanoprosessi, joka yhdessä toimivan logistiikkarakenteen kanssa mahdollistaa lyhyet toimitusajat.

 

GARO Groupin sivustolle >